For at opnå succesfuld bagning er det afgørende at have de rette værktøjer, og bagepladen er en af de mest essentielle. Som professionel forbruger vil du finde et omfattende udvalg af bageplader i vores sortiment, der er designet til at imødekomme dine behov. Vores udvalg omfatter specialiserede varianter som perforerede bageplader samt plader med forskellige kantformer og overfladebehandlinger, herunder non-stick-belægning. Disse bageplader er skabt til at give dig det nødvendige fundament til at opnå fremragende resultater i din bagning.
Kom forbi vores showroom efter aftale. Vi ligger på Produktionsvej 1, 2600 Glostrup.
Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi råder over +500 forskellige produkter, og vi har også mulighed for at skræddersy nogle af produkterne efter dine ønsker og behov.
Med over 20 års erfaring, står vi altid klar til at give dig den bedste rådgivning
Vi tilbyder over 500 forskellige silikoneforme af højeste kvalitet
Vi kan skræddersy produkterne, så de passer til jeres behov
Du får nogle af de mest holdbare produkter på markedet
Dette er blot nogle af grundene til, at vores fleksible forme nu er blevet det foretrukne valg af professionelle i hele Skandinavien.
Vi har et bredt udvalg af bageri- og madlavningsudstyr. Klik rundt på siden, for at blive inspireret.
Finder du ikke hvad du søger, så er du altid velkommen til at kontakte os. Se også vores side om Skræddersyede Produkter, og lær mere om, hvordan vi kan skabe et helt unikt produkt til dig.
Stencils, der er indviklet mønstrede, såsom “Art Deco”, “Dewdrop”, “Art Nouveau” fra vores sortiment.
Hvis det er din første gang, anbefaler vi at vælge en stencil, der er indviklet mønstret (såsom “Art Deco”,
“Dewdrop” eller “Art Nouveau” fra vores sortiment). Så følg nedenstående trin!
1) Stil din isede kage på køl i mindst 20-30min og tag den ud lige før stencilering.
2) Hold stencilen øverst, læn den løst mod kagen, mens stencilen rører det nederste kagebræt, brug
derefter en spatel til at påføre fast (ikke flydende!) smørcreme og arbejd nedefra og op.
(Dette vil “klæbe” stencilen fast på kagen, uden at du behøver at holde den!)
3) Du skal blot smøre fra toppen!
Vi synes, at “Art Deco” og “Dewdrop” er de mest alsidige til enhver kagestil, lejlighed eller køn!
Vi er vilde med metallic (guld, sølv eller bronze!) – enten med spiselige sprays eller bare mal det på!
1) Sæt kagen på køl i ca. 10 minutter, så det stencillede område bliver fast, og brug derefter en skraber til at
skrabe det af.
2) Påfør et rent tyndt lag smørcreme, hvis det er nødvendigt.
3) Stil derefter på køl og stenciler igen!
Alle farver er virkelig smukke! Uanset om det er den samme farve som din glaserede kage (tone-i-tone
er fantastisk til at skabe dybde), eller hvid-i-kulør, kontrastfarver (hvid/rosa, sort/hvid osv.), guldmetallic
eller forskellige nuancer af den samme farve (lyserød og pink). Hvis du er løbet tør for idéer, er stencilling
hvid på en hvilken som helst farve fejlsikker og også den nemmeste!
Vores stencils fungerer på alt fra mini-kager til dobbeltstørrelse!
Ofte er det slet ikke nødvendigt, men nogle kagedekoratører bruger en skraber til at fjerne det
overskydende smørcreme, og det gør også stencillingen detaljeret og højdefineret.
Ja! Mange kagedekoratører bruger den også på småkager og fondant!
Ærligt talt er det supernemt og nok til at opnå en smuk effekt, så du skal slet ikke bekymre dig om det! Men
hvis du er perfektionist (det er vi mange af os der er!), så brug drys, spiselige guldflager eller blomster til at
dække de områder, du ikke er tilfreds med, ingen vil se forskel!!!
Hvis stencillingen bliver smudset ud, eller hvis smørcremen skaller af kagen, når du trækker stencilen af, kan
det skyldes en eller flere af følgende årsager:
1) Oftest er det fordi din glaserede kage ikke er kold og fast nok (sørg for at kagen er superkold, minimum
20-30min i køleskabet) og tag den ud lige FØR du stenciller (især hvis dit køkken er varmt!)
2) Smørcremen, der bruges til at stencilere, er flydende og ikke fast. Dette påvirker kvaliteten af
stencillingen – jo fastere, jo bedre for høj definition! Så brug kold og fast smørcreme (sæt den om
nødvendigt på køl!)
3) Du trykker stencilen mod kagen med hænderne for hårdt eller for længe, det kan smelte smørcremen og
kan smudse eller skrælle smørcremen af din kage. Varme fingre er et nej nej!
Håber dette hjælper!
Helst i køleskabet eller et køligt, skyggefuldt sted.
Kør den først under varmt vand, og skyl den derefter med en lille smule sæbe og varmt vand. Vi anbefaler
ikke at putte den i opvaskemaskinen.
Vores stencils kan holde for evigt (på tusindvis af kager)!