Med Silpat® Tablet-formen kan du lave en lang række lækre opskrifter og tilberedninger såsom søde og salte kager, fondant, pundkage, croque-monsieur, brownies, kager, svampekager, terriner, bananbrød, og gulerodskage – med frihed til at variere smage med hvid chokolade, mælkechokolade, karamel, hasselnødder, mandler, pærer og hindbær.
Den non-stick silikone og glasvævets fleksibilitet sikrer en nem og ren frigørelse fra formen, og den professionelle kvalitet er værdsat af konditorer verden over.
Dimensioner: 210 x 210 mm – Højde: 40 mm
Anvendelse: Ovn, køleskab og fryser
Ekstrem temperaturbestandighed: -40°C til +240°.
Sammensætning: Silikone og glasfiber. Garanteret fri for bisphenol A, phthalater og peroxider.
Hvis du ikke fandt hvad du søgte, det kunne være special lavet produkt eller et andet type produkt, så er du velkommen til at kontakte os.
© 2023 Concept Food of Scandinavia – Designet af Aveo web&marketing
Udfyld formularen herunder for at lave din forespørgsel.