Silpat® Rosace-formen hjælper dig med nemt at lave snesevis af lækre opskrifter og tilberedninger: cheesecakes, kager, chokoladekager, kager, clafoutis, svampekager, far breton, flan, quiches…
Silikonens non-stick egenskaber og glasvævets fleksibilitet betyder, at du kan være sikker på, at formen er nem og ren at tage ud: professionel kvalitet, anerkendt af konditorer over hele verden. Kombinationen af lethed og resultater betyder, at du kan være sikker på en velsmagende tilberedning og en gourmet-smagsoplevelse.
Dimensioner : Diameter 250 mm – Højde: 50 mm
Anvendelse: Ovn, køleskab og fryser
Ekstrem temperaturbestandighed: -40°C til +240°.
Sammensætning: Silikone og glasfiber. Garanteret fri for bisphenol A, phthalater og peroxider.
Hvis du ikke fandt hvad du søgte, det kunne være special lavet produkt eller et andet type produkt, så er du velkommen til at kontakte os.
© 2023 Concept Food of Scandinavia – Designet af Aveo web&marketing
Udfyld formularen herunder for at lave din forespørgsel.